'O' bir yemek fotoğrafçısı

Zonguldak Karadeniz Ereğli doğumlu olup aslen Bolu'lu olan Tufan Özyamak.Fotoğraf çalışmalarına 2002 yılından beri devam ettirmektedir.Ülkemizde az sayıda kişinin devam ettirmeye çalıştığı Freelance fotoğrafçılık akımı üzerine çalışmaktadır.

Abone Ol

Zonguldak Karadeniz Ereğli doğumlu olup aslen Bolu'lu olan Tufan Özyamak.Fotoğraf çalışmalarına 2002 yılından beri devam ettirmektedir.Ülkemizde az sayıda kişinin devam ettirmeye çalıştığı Freelance fotoğrafçılık akımı üzerine çalışmaktadır.

 

Başlıca konu aldığı fotoğraf konuları Gastronomi,yemek ve portre fotoğrafçılığı üzerinedir.Halen bağımsız çalışmakta olup freelance fotoğrafçı akımının Türkiye'deki ilklerindendir.İlköğretimini Karadeniz Ereğli Ted Koleji'nde bitiren Tufan Özyamak akademik eğitimine İstanbul Üniversitesi bünyesinde Deulcom Int.Havayolları işletme eğitimi mezunudur.

 

Uzun yıllar boyunca başta Dalaman Havaş sonrası Sabiha Gökçen Heaş bünyesinde havacılık sektöründe yer işletme,operasyon ve supervısorluk yapmıştır lakin yemek fotoğrafı tutkusu yaptığı işin bir adım önünde olmuştur.Türkiye'nin birçok şefiyle yemek ve portre fotoğrafı çekmekte olan Tufan Özyamak başta Mehmet Yalçınkaya,Yasin Sözen,Coşkun Arısoy gibi isimlerle çalışmaktadır...
Tufan Özyamak İstanbul'da yaşamakta olup,iyi derecede ingilizce bilmektedir.

 

Kendisi Pastaveyemek.com,Bolu postası gibi internet sitelerinde gastronomi ve yemek fotoğrafçılığı yönetmenliğini devam etmektedir.Çekeceği her yeni yemek fotoğraf karelerinde hep yenilikçi adımların heyecanını bünyesinde barındıran,her yeni tekliflere açık olan fotoğrafçı ruhunun Yeni Ufuk gazetesi olarak devam ettirmesini dileriz.


Haber : 

Abone Ol