"2011 yılı hem siyasi hem de ticari olarak berbat bir yıldı"

Kdz. Ereğli önceki dönem belediye başkanı Murat Sesli, Kanal 67 TV Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı'nın hazırlayıp sunduğu 'Günün Konusu' adlı programa konuk olarak; gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Kdz. Ereğli önceki dönem belediye başkanı Murat Sesli, Kanal 67 TV Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Günün Konusu’ adlı programa konuk olarak; gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

2011 yılının ticari ve siyasi olarak berbat bir yıl olduğunun altını çizen Sesli, "insanlarımız Ereğli'de ticaret yapmak istemiyor. İnşaat ruhsatlarında ciddi sıkıntılar var. Müteahhitlerimiz büyük sıkıntılar içinde. Belediye yetkililerinin göreve çağırıyorum. İnşaat ruhsatlarını versinler.", dedi..

 

2014 yılı yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Başkanı adayı olacağını yineleyen Sesli, “Ben partime güveniyorum. 2014’de AKP’den Belediye Başkanı olacağım”, şeklinde konuştu..

 

Yeni yapılan pazaryeri için ‘amaçsız’ şeklinde bahseden Sesli, Kdz. Ereğli Belediyesinin bu tip bir pazaryeri yaparak; vatandaşları mağdur ettiğini belirtti.

 

Ereğli’de karga ve korkunun hüküm sürdüğünü belirten Sesli, bu durumdan Başkan Posbıyık’ı sorumlu tuttu..

 

Başkan Posbıyık’ın şikayeti üzerine yıllardır görevini sürdürdüğü Anadolu Ajansı yurt muhabirliği görevinden atılan gazeteci Fikri Kapan’a sahip çıkan Sesli, “Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Fikri Kapan'ı bağlı olduğu kuruma şikayet ederek; görevinden aldırmıştır. Bunun için kendisini şiddetle kınıyorum. Kesinlikle personellerle, insanların ekmeğiyle uğraşmasına gerek yok. İnşallah bundan sonraki bir süreçte böyle birşey olmaz. Basındır hürdür. Ailesine karşı yapılacak en ufak bir yalan haberde bizlerde kendisine destek veririz. Ama bu tip bir olayda olamayız. Tabii ki eleştirileceğiz. Eleştiriye açık o0lacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız.    ”, şeklinde konuştu..

 

Sesli, Ereğli'nin 2012 yılında gerçekten Sevgi, Barış, Dostluk kenti olması temennisiyle sözlerini bitirdi..
 


Murat Sesli, Kanal67'nin konuğu oldu.. ile Yeni_ufuk


Haber : 

Abone Ol